aboutus

GUANGZHOU XINSHENG PACKAGE PRODUCTS CO.,LTD.

GUANGZHOU XINSHENG PACKAGE PRODUCTS CO.,LTD.
1
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: XS
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1200000-1600000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het Pakketproducten van Guangzhouxinsheng, Ltd werd opgericht in 2001, specialiseert Xinsheng zich in de productie van document bakselproducten, omvatten de hoofdproducten document baksel cupcakes, document bakselpannen, document bakseldienbladen, cakeraad, caketoppers, document giftzak, enz.

Van het opstarten om een volledige productie werkende lijn te vestigen, heeft Xinsheng drie productieinstallaties in Guangzhou, one-stop oplossingsdienst van druk, matrijzenknipsel, dat zich aan pakket met strickkwaliteitscontrole vormt, hoogte - kwaliteit en het rendabelst.

Gevestigd in Guangzhou en geniet van geschikt vervoer, onze fabriek die een gebied van 8000 vierkante meters, BSCI-criteria, ISO9001, LFGB, FDA, goedgekeurd FSC behandelt.

De kwaliteit komt altijd eerst en wij arae proberend ons beste om u te steunen en uw perfecte partner te zijn.

Geschiedenis

In 2001, werden de het Pakketproducten van Guangzhou Wenxuan opgericht, verantwoordelijk voor het veroorzaken van document baksel cupcake, vetvrije cupckaes, huisdier cupcakes, enz.
In 2018, werden de het Pakketproducten van Guangzhou Xinsheng opgericht, verantwoordelijk voor de druk van en het vormen van producten.

Dienst

Onze hoofdproducten zijn document baksel cupcakes, document bakseldienbladen, document cakeraad, cake topper, document giftvakje, document het winkelen zak.

Ons Team

Wij zijn niet alleen loons hoge aandacht aan de kwaliteit van onze producten, maar ook concentreren ons bij het verlenen van de beste dienst en de concurrerendste prijs voor onze klanten. Het is de belangrijkste kern dat wij een win-win samenwerking met onze klanten en markt zouden krijgen.

 

Contactgegevens